Meer verhalen

Meer verhalen

Persoonlijke verhalen over kamperen. Verhalen uit het kampeer-leven gegrepen. Verhalen van vaste kampeerders, would-be kampeerders en eenmalige bezoekers van Stortemelk. Graag geven we die verhalen een podium.

Wanneer u ook een verhaal heeft dat u op de website wilt delen, neem dan contact op met de webmaster via het contactformulier.

Interview met Harry Bakker

Een interview met Harry Bakker. Voor velen een vast gezicht op Stortemelk. Dat is geen toevel, want Harry is al sinds 1962 vaste gast. Een interview met hem levert dan ook boeiende terugblikken op…

Met dank aan VVV Vlieland. Dit interview mochten wij overnemen uit de VVV Vlieland gids 2023.

Achter de knop het hele interview.

Een bom

We hadden al een mobiele telefoon, maar op Vlieland nog nauwelijks  bereik. Het is dus alweer  lang geleden, maar waar gebeurd. Het had zomaar anders kunnen aflopen. Een verhaal van  vaste Vlielandganger Monique.

Schuilplaats

Marike Goslinga schreef niet zomaar een verhaal, ze maakte er een echt boek van. En dat speelt zich af op Vlieland, waar Marike al van jongs af komt. Het boek, haar debuut, kwam vorig jaar uit bij uitgeverij Leopold.

Vlielandgangers zullen veel locaties en situaties herkennen. Het eiland vormt een prachtige achtergrond voor een verhaal met een triest begin, dat al snel spannend en hoopvol wordt. Een verhaal voor de jeugd (vanaf 10 jaar), maar gezien het thema voor iedereen herkenbaar . Het boek verdient een plaats in uw tent of tenthuis. Verkrijgbaar in de boekhandel. Op Vlieland bij Visit Vlieland, Dorpsstraat 52 .

Achter de knop een eerst impressie