Verhuur

Verhuur

Kamperen op Vlieland en dan ook nog op Stortemelk is anders dan kamperen op andere kampeerterreinen. Niet alleen het feit dat je op een (vrijwel) auto-loos eiland bent met afstanden die je desgewenst lopend kan overbruggen is bijzonder. En ook niet het feit dat je vanaf Stortemelk met één stevige klim bij de zee bent. Nee, niet alleen de objectieve omstandigheden zijn anders; ook de sfeer is anders.

Zelfs het kamperen op Stortemelk is anders. Behalve tenten zijn er ook tenthuizen te vinden. En met je tent of tenthuis sta je midden in de duinen. Kortom, daar valt wel wat over te vertellen. Op onderliggende bladzijden willen we je graag kennis laten maken met het kamperen met tent of tenthuis op Stortemelk en daarnaast willen we ruimte bieden aan verhalen die de bijzonderheid van Vlieland en Stortemelk recht doen. Klik op de buttons en lees verder !

Verhuur tenthuizen

Veel tenthuizen worden verhuurd. Het hoogseizoen zit bij de meeste tenthuizen vol met eigenaren en vaste huurders, maar ook dan weet je maar nooit… Vooral in voor- en na-seizoen is er volop ruimte om eens een weekje (of meer) een tenthuis te huren. Op de plattegrond staan alle tenthuizen op Stortemelk en bij veel daarvan staan ook de contactgegevens.

Verhuur tenten

Sinds een paar jaar worden steeds vaker tenten met een seizoensplaats verhuurd. Een prima manier om, zonder gesleep en gedoe, te kamperen op Stortemelk. Helaas hebben we nog geen overzicht van de beschikbare tenten.