Verhuur Tenthuizen

Wilt u een tenthuis huren?

De meeste van de 140 tenthuizen op Stortemelk worden tijdens het kampeerseizoen, van april tot en met september, een aantal weken of maanden verhuurd. De huisjes zijn particulier bezit en de verhuur verloopt dus niet via Stortemelk.

Hieronder kunt u de plattegrond aanklikken en bij een groot aantal huisjes vindt u dan de contactgegevens van de verhuurder. De huisjes zijn allemaal verschillend van grootte, uitrusting en sfeer. Het logeren in een tenthuis is een beleving op zich. Het ruisen van de zee op de achtergrond, de zilte lucht, het krijsen van de meeuwen, geven de ervaring midden in de natuur te leven.

 

Zo biedt een tenthuis meer. Soms met een luxe en eigentijdse inrichting die zo uit een woonblad lijkt te komen, soms door een meer sobere inrichting. In alle gevallen is het comfortabel kamperen met echte bedden, een woonkamer en een keukenuitrusting. Comfortabel met de charme van de eenvoud.

De meeste huisjes hebben zonnepanelen voor de basisstroom en een gaskacheltje om de ergste koude in voor en najaar te verdrijven. Linnengoed kan via de website van de camping worden besteld, dus u kunt kamperen met als enige bagage een tas met kleding. Verder is alles aanwezig.

 

De verhuur is zaak van de individuele eigenaar. Reserveringen kunnen uitsluitend worden gedaan via de eigenaar. Vragen over beschikbaarheid, voorzieningen en prijs zal deze graag beantwoorden.
Onze vereniging wil met deze plattegrond het contact tussen huurders en verhuurders faciliteren, maar heeft verder geen rol of verantwoordelijkheid bij de verhuur.

Vragen over beschikbaarheid kunnen we niet beantwoorden.

Voor de aankoop van een tenthuis kunt u zich melden bij Kampeerterrein Stortemelk. Er is een wachtlijst van 200 gegadigden op dit moment (maart 2023)