Voor de leden

Een apart menu voor de leden, toegankelijk met een eigen code. Dat is nieuw aan deze site. Niet dat we veel  te verbergen hebben, maar een afgeschermde omgeving kan prettig zijn. We hoeven niet alles aan de grote klok te hangen!  Het biedt bovendien gelegenheid om allerlei interne zaken ordelijk “op te bergen”. Wat moet een willekeurige bezoeker met al die informatie?

Het bestuur kan hier informatie plaatsen, als een extra mogelijkheid naast brief en email. De leden kunnen het zo altijd nog even opzoeken. Daarbij blijft alles bewaard en zo heeft het ook een archieffunctie. Op de oude site gaven we al aandacht aan de tenthuisverzekering. Nu zijn ook een paar concepten voor een huurcontract geplaatst. Voor wie er wat mee wil.

Mogelijk brengt dit u op een idee. Op een ander  onderwerp dat hier goed zou passen, iets om met andere leden te delen. Geef dat vooral aan ons door.

Wilt u de toegangscode goed  bewaren? Dit om te voorkomen dat  secretariaat of webmaster onnodig met vragen worden belast. Met enige regelmaat of wanneer daartoe aanleiding is zullen we de code verversen.

In deze ledenrubriek wordt duidelijk dat onze vereniging nog pas kort een brede kampeerdersvereniging is. Veel onderwerpen zijn tenthuis-gerelateerd. Aan deze disbalans valt  weinig te doen. Het heeft zijn tijd nodig. Aanvullingen en voorstellen van tentkampeerders zijn van harte welkom.

Hieronder ziet u een knop met “reacties” . Hier kunt  u uw opmerkingen plaatsen.